Η Ελληνική Μεταφραστική Ομάδα (GreekLingTeam) ουσιαστικά αποτελεί το ελληνικό τμήμα της Παγκόσμιας Μεταφραστικής Ομάδας (Linguistic Team International), της “επίσημης” μεταφραστικής ομάδας του Κινήματος Zeitgeist και του Venus Project. Η ομάδα ασχολείται κυρίως με τη μετάφραση και μεταγλώττιση υλικού που προέρχεται κυρίως από τους δύο αυτούς οργανισμούς. H οργάνωση της ομάδας γίνεται στο Φόρουμ της Παγκόσμιας Μεταφραστικής Ομάδας.
Το έργο είναι κυριολεκτικά άπειρο καθώς οι δύο οργανισμοί δημιουργούν συνεχώς υλικό. Επομένως χρειαζόμαστε όσο πιο πολλούς μεταφραστές γίνεται. Η ομάδα λειτουργεί με την ίδια εθελοντική νοοτροπία του κινήματος. Ο καθένας βοηθάει όσο και όπου μπορεί. Σημειωτέον δεν πρόκειται για ομάδα επαγγελματιών μεταφραστών. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εφόσον έχουν μία πολύ βασική γνώση Αγγλικών. Αν δεν έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση με τα Αγγλικά, μην ανυσηχείτε! Όλες οι μεταφράσεις περνάνε από διαδικασία διπλής διόρθωσης από έμπειρους μεταφραστές.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε, απλά μπείτε στο φόρουμ της μεταφραστικής ή στείλτε e-mai στο [email protected]
Για να πάρετε μία γεύση από το τι κάνει η ομάδα, μπορείτε να δείτε τα βίντεο που έχει μεταφράσει, στο κανάλι της στο Youtube.