Ενεργή Συμμετοχή

Η ενεργή συμμετοχή στο κίνημα γίνεται κυρίως μέσω κάποιου τοπικού τμήματος.

Τι είναι τα τμήματα;

Τα τμήματα είναι τοπικές ομάδες μελών του Κινήματος Zeitgeist και δρουν είτε μεμονωμένα στην περιοχή τους είτε συνεισφέρουν σε πανελλήνιες ή και παγκόσμιες δράσεις και έργα.

Yπάρχει τμήμα στην περιοχή μου;

Για να δείτε αν υπάρχει τμήμα στην περιοχή σας,  επικοινωνήστε με το πανελλήνιο τμήμα του κινήματος στο [email protected] ή δείτε παρακάτω τις ιστοσελίδες τοπικών τμημάτων.

Παγκόσμια Τμήματα

Στον Παγκόσμιο Κόμβο Τμημάτων (Global Chapters Portal) μπορείτε να δείτε όλα τα δηλωμένα τμήματα του κινήματος παγκοσμίως καθώς και τις πληροφορίες επικοινωνίας μαζί τους.

Αν δεν υπάρχει τμήμα στην περιοχή μου;

Αν δεν υπάρχει τοπικό τμήμα στην πόλη σας και επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα, επικοινωνήστε μαζί μας (με το Πανελλήνιο Τμήμα) στο [email protected] για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε και να σας φέρουμε σε επαφή με άτομα που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον από την περιοχή σας.

Οδηγός Τμημάτων

Ο Οδηγός Τμημάτων μας θα καλύψει πιθανότατα τις βασικές σας απορίες για τα τμήματα και τη λειτουργία τους πχ. πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τμήμα, πώς να βρείτε άτομα, ποιες δράσεις τραβάνε κόσμο, πώς να αναπτυχθεί το τμήμα σας, πώς να παραμείνει αποτελεσματικό κτλ. Μπορείτε να διαβάσετε ελεύθερα και να κατεβάσετε τον οδηγό από εδώ.

Ιστοσελίδες Τοπικών Τμημάτων

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Ηράκλειο Κρήτης

Αλεξανδρούπολη

Ρόδος