Το TeamSpeak είναι ένα μέσο φωνητικής συνομιλίας. Συνδεδεμένος σε αυτό μπορείτε να συνομιλήσετε με τα άλλα μέλη του Κινήματος καθώς και να πάρετε μέρος στα μίτινγκ των Ομάδων του Ελληνικού Chapter καθώς και σε διεθνή.

teamspeak logo

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.

1. Αυτή η υπηρεσία φιλοξενείται δωρεάν από τα μέλη του Zeitgeist Movement σε έναν μεγάλου-εύρους και αποκλειστικό linux server. Η έκδοση server του Teamspeak την έχουμε λάβει δωρεάν ως Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Έχει χωρητικότητα 512 άτομα με δυνατότητα επιμήκυνσης στα 1000+ άτομα ανάλογα με τις ανάγκες.

2. Οι κανονισμοί του Forum ισχύουν για όλες τις επικοινωνίες μέσω Teamspeak 3 server και διαχειριστές από το Zeitgeist Movement εθελοντικά ελέγχουν το voice chat προκειμένου να αποφεύγονται παραβιάσεις των κανονισμών αυτών και να διασφαλιστεί η ποιότητα του περιεχομένου ανάμεσα στα μέλη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Όταν το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας πρέπει να ενεργοποιήσετε το Push-to-talk κουμπί (κουμπί ενεργοποίησης φωνής).

ts3info

Εκεί που γράφει Address, port, password συμπληρώστε τα εξής:

Address: thezeitgeistmovement.com

Port: 9987

Password: ts_129tzm

Στο nickname μπορείτε να βάλετε το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης του σέρβερ.

Αφού τα συμπληρώσετε αυτά πατήστε Connect και είστε συνδεδεμένοι στο σέρβερ!

Διάφορες επιλογές για καλύτερη λειτουργία

Υπάρχει μια γυναικεία φωνή για διάφορα γεγονότα και επισημάνσεις του σέρβερ. Συνήθως αυτό είναι ενοχλητικό και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό πάτε στο:

Settings > Options > Notifications

Και εκεί που λέει Sound Pack: τσεκάρετε το Sounds Disabled. Δείτε παρακάτω:

sound

Για να συνδεθείτε αυτόματα σε όλα τα κανάλια πάτε στο Options> Application> Auto subscribe και επιλέξτε Subscribe to all channels όπως παρακάτω:

subscribe

Άβαταρ

Το άβαταρ είναι μια εικόνα 300×300 pixels την οποία μπορείτε να ανεβάσετε στο προφίλ σας και την βλέπουν όλοι οι χρήστες οι οποίοι επιλέγουν με κλικ στο όνομά σας. Αν δεν έχετε κάποια φωτογραφία σε αυτό το μέγεθος τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Για να ανεβάσετε ένα άβαταρ κάνετε δεξί κλικ στο όνομα σας και επιλέγετε: click set avatar > select avatar picture

Για κάποια tips χρήσης του Teamspeak μπορείτε να δείτε εδώ (μόνο στα αγγλικά – αν με την 1η φορά σας βγάλει στις γενικές κατηγορίες πατήστε το και 2η για να εμφανιστεί το ανάλογο topic)