Καλώς ήρθατε στον ιστοτόπο του Ελληνικού Τμήματος του Κινήματος Zeitgeist.
Παρακάτω παρατίθεται σύντομα μια σειρά από συνδέσμους προκειμένου να διευκολυνθεί η περιήγησή σας στο site
ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Τι θέλω να κάνω;

Δεν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται θέλω να μάθω περισσότερα

Αν δεν γνωρίζετε για τις ιδέες στις οποίες αναφερεται το Κίνημα Zeitgeist και το νέο κοινωνικό μοντέλο που προτείνει, την Οικονομία Βασισμένη στους Πόρους, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα 3 τμήματα του site για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα:

1) Στο τμήμα ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ του μενού θα βρείτε εκτενή άρθρα κατανόησης των ιδεών που υποστηρίζει το Κίνημα Zeitgeist καθώς και μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων.
Για μια πολύ σύντομη περιγραφή δείτε το άρθρο ZM και RBE σε 5'.

2) Στη βιβλιοθήκη από βίντεο και συγκεκριμένα στις κατηγορίες The Zeitgeist Movement και Resource Based Economy - TVP μπορείτε να βρείτε πλήθος οπτικοακουστικού υλικού.

3) Για μια βαθιά και λεπτομερή κατανόηση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Οδηγό Προσανατολισμού του Ακτιβιστή και στο δοκίμιο Το μέλλον και ακόμα παραπέρα.


Θέλω απλά να ενημερώνομαι

Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε ενεργά αλλά απλά να ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα του Κινήματος τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας στο δεξιό μέρος της αρχικής σελίδας:

 

Θέλω να βοηθήσω στη διάδοση των ιδεών αλλά μόνος μου

Στο τμήμα ΕΡΓΑΛΕΙΑ στο μενού ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ υπάρχει υλικό όπως banners, flyers, ISO αρχεία των ντοκιμαντέρ του Peter Joseph που μπορείτε να "κάψετε" σε DVD, κ.ά. που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε τις ιδέες του Κινήματος και σε άλλους.

 

Θέλω να συμμετάσχω ενεργά σαν μέλος στις ομάδες του Κινήματος

Επικοινωνήστε με το τοπικό υποτμήμα της περιοχής σας ή συμμετάσχετε σε κάποια γενική ομάδα εργασίας.
Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

LEGALS

Portions Licensed under the Creative Commons License
© Copyright  The Zeitgeist Movement Greece

Tο κίνημα Zeitgeist (TZM) δηλώνει ενδιαφέρον και επικεντρώνεται στην αύξηση της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας προτείνοντας την ανάγκη για την παγκόσμια κοινωνική αλλαγή προς το καλύτερο όλου του κόσμου.